KVH

KVH

ProNav Oy toimii maailman markkinaykkösen KVH:n satelliitti TV-antennien, satelliitti-kommunikaatiojärjestelmien sekä sähkökompassien maahantuojana Suomessa.

Ota yhteys myyntiimme ja suunnittelemme käyttöönne sopivan kustannustehokkaan satelliittijärjestelmän, niin television sateelliittivastaanottoon kuin kommunikointiin luotettavasti ja edullisesti satelliitin välityksellä kaikilla maailman merillä.


     Maailman parhaimmat satelliittiantennit erotat
                   niiden harmaasta pohjaosasta!

Satelliitti tv-antennit »

Jo 18 vuotta peräkkäin parhaan tuotteena NMEA-palkitut gyrostabiloidut KVH-antennit laatutietoiseen käyttöön. Näe satoja tv-kanavia satelliitin kautta kovimmassakin merenkäynnissä. YLE, MTV3, Nelonen, MTV3 MAX, JIM, Urheilu, Canal+, Discovery ym. kanavat suomenkielisenä missä vain. KVH:n uusi RingFire-tekniikka mahdollistaa huomattavasti pienemmän antennin käytön ja sen voi hyvin asentaa jo 20' veneestä ylöspäin.

Satelliittikommunikaatio »

Ole aina halutessasi yhteydessä ulkomaailmaan puhelimitse tai datalinjoin. KVH:n alan laadukkaimmat Fleet One-, FleetBroadband- tai mini-VSAT -järjestelmät takaavat luotettavat yhteydet ympäri maailman.

KVH:n oman Mini-VSAT järjestelmän avulla säästetään käyttökuluissa huomattavasti kilpaileviin järjestelmiin nähden. Samoin asennus- ja huoltokustannuksissa säästöt ovat huomattavia antennien 85% pienemmän koon ja painon vuoksi.

Sähkökompassit »

Maailman suosituin taktinen kilpakompassi Sailcomp ja moottoriveneissä mainetta niittänyt Azimuth 1000 kompensoituvat automaattisesti vaikka teräsveneissä!

Nämä 10 Hz sähkokompassit ovat jo legendoja puhumattakaan GyroTrac-hyrräkompassista, jota käytetään myös KVH-satelliittijärjestilmissä ehdottoman tarkkaa suuntatietoa antamaan!