Interphase

 

 

HUOM.

Interphase-laitteiden valmistus on loppunut yhtiön tultua myydyksi Garminille.

Toimitamme edelleen varaosia varastosaatavuuden puitteissa.

Garmin hoitaa tekniset kysymykset sekä huollon.

INTERPHASE Eteenpäin näyttävät kaikuluotaimet

Interphase Technologies, Inc. on valmistanut eteenpäin näyttäviä kaikuluotaimia jo vuodesta 1991 lähtien, jolloin sen kehittämälle uudelle teknologialle myönnettiin IMTEC (International Marine Trades Exhibit & Conference) innovaatiopalkinto. Laitteet suunniteltiin alunperin Yhdysvaltojen laivaston käyttöön, mutta niistä kehiteltiin myös edulliset versiot huviveneilijöille sekä ammattikäyttöön.

Ainoana Sonar-tekniikkaan perustuvana valmistajana Interphase tarjoaa pienikokoisen anturin, helpon asennuksen ja ilman liikkuvia osia toteutetun high-tech -tuotteen.

Eteenpäin näkeminen on parempi kuin katsoa vain alas
Kuka voi väittää tähän vastaan? Näkemällä vedenalaisen alueen veneesi edestä saat paljon etuja:

• Vältä yllättävät karikot, kivet, korallit jne.
• Löydät ja pystyt seuraamaan vedenalaisia kanavia ja tasanteita
• Nopea pohjanmuotojen ja hylkyjen löytäminen
• Osaat varoa uponneita rahtikontteja sekä valaita
• Löydät turvallisen reitin karikkojen läpi
• Vältät pohjakosketukset matalassa vedessä
• Havaitse kalat ennen kuin ne havaitsevat sinut

Vaiheistettu anturiryhmätekniikka
Interphasen vaiheistettu anturiryhmätekniikka perustuu samaan ultraäänitekniikkaan jota käytetään lääketieteessä. Järjestelmä käyttää ääniaaltoja tuottaessaan tutkakuvan omaisen vedenalaisen näkymän veneen edestä ja sivulta. Tekniikan ytimenä on edistynyt "keilanmuodustusjärjestelmä" yhdistettynä useiden, huolellisesti järjestettyjen, keraamisten anturielementtien ryhmään, joka pystyy tuottamaan ja ohjaamaan ultraäänikeiloja eri suuntiin elektronisesti vaiheistettuna tai ajoittamalla jokaisen elementin signaali. Tämän ansiosta anturissa ei tarvita liikkuvia osia tai moottoreita ja ne helposti asennettavissa kiinteästi veneen runkoon.

Näytölliset laitteet »

Interpase valmistaa kahta eri mallia, jotka on varustettu omalla 7" TFT-värinäytöllä josta laitetta hallitaan. Toimitaan täydellisenä asennusvalmiina pakettina jolloin muita laitteita ei tarvita.
Laitteissa skannaus sekä pystysuunnassa että vaakasuunnassa 90° keilalla tai pystysuunnassa 90° keilalla ja vaakasuunnassa 180° keilalla.

Black Box -laitteet »

Mikäli haluat lisätä mullistavan Interphase eteenpäin näyttävän kaikuluotaimen edullisesti jo esimerkiksi olemassa olevallesi Seiwa, Garmin, Raymarine, Furuno, Simrad, Northstar, Lowrance ym. monitoiminäytöllesi, on Black Box -kaikuluotain edullinen ja tilaa säästävä ratkaisu. Black Box -kaikuuotain on myös liitettävissä suoraan johonkin VGA-liitännällä varustettuun tietokonenäyttöön tai Interphasen omaan 7" näyttöön jossa myös laitteen hallinta.
Versioita pelkällä skannauksella vaakasuunnassa 90° keilalla, skannaus sekä pystysuunnassa että vaakasuunnassa 90° keilalla sekä että skannataan pystysuunnassa 90° keilalla ja vaakasuunnassa 180° keilalla

PC-versiot »

Mikäli haluat lisätä tietokoneellesi eteenpäin näyttävän kaikuluotaimen, on Interpasella ratkaisu myös sinulle. Uusi Ultrascan PC90 tarjoaa täysin ammattitasoisen ja reaaliaikaisen digitaalitekniikan kuvan tietokoneesi ruudulle
Laitteessa reaaliaikainen skannaus sekä pystysuunnassa että vaakasuunnassa 90° keilalla.